Massor av pyssel ...

... men inget jag kan visa! Jag håller på att förbereda inför mässan i Partille som är nu till helgen och så blir det en hel del DT-grejer till Stämpelboden ... och det vill jag inte visa här förrän de har fått grejerna i sin hand.
När jag fyllde år fick jag en ny kamera av min kära familj. I helgen fick jag kärt besök av vännen Camilla och hennes dotter.Vi gick en liten trevlig skogsrunda och då passade jag på att testa lite olika stilleben.
Än så länge kör jag automatiskt men tids nog ska jag sätta mig in i det manuella - som jag anser blir mycket lättare nu med tanke på att det är digitalt!

Några bilder från turen i lördags ...


Ett tittut-hål i flugsvamp :-)
Blåbär


Vissna blommor har också sin charm (Klematis)


Tre av fyra äpplen på vårt lilla äppelträdKram /StamparinaFlyttkort till L8


Hej alla pysselglada och andra läsare!

Här är
Lottas flyttkort, mitt bidrag till en tävling som hon höll i.
Jag, Annika och Jaana delar på första platsen! Himla KUL! :-)Från och med IDAG är jag med igen! Min dator kraschade ju igen, eller ... den gamla datorn jag hade smittades av en massa hemska virus, som vi inte riktigt kunde få bort, så jag fick ärva sonens dator. Jag tror att den innehöll allt för lite minne. Jag håller på med flera program samtidigt, stora bilder mm så den krachade helt enkelt - processorn bara la av!!! Nu har min kära gubbe fixat en helt ny till mig med mycket minne och gott om plats.

Efter mitt 40 års firande som var i helgen hoppas jag kunna komma ikapp med en hel del pyssel, enda problemet nu är att jag känner mig så himla TRÖTT!!! Det är inte riktigt lika mycket krut i tjejen som det var för 10 år sedan, fniss ....

Jag vill också visa kortet som jag gjorde till Papermaze tävling.
Där stämplar och material jag använt finns att köpa i deras butik.

hehe, måste tillägga! Detta kort här nedanför beställde min kollega av mig, hon skulle fira sin vän eller släkting som fyllde 40 år, men där lurade hon mig. Kortet jag gjorde åt henne var till mig själv ifrån jobbarkompisarna, en jättekul idé kära kollegor! :-)
Inne i kortet står allas namn ...
Kramar
/Stamparina


ROCK - popcorn

En bild från Ölands Djurpark ..... och Rock-corn - they POP!!!
(glöm den dåliga scanningen ... hmmm)
Papper från
Landstoken!Carolines favvisStämpel från Stampsmith köpt hos Landstoken i VäxjöBob Marleys "Three little birds"

BOB MARLEY sjunger ...
MÅSTE SES!!!"Three little birds" ala StämpelbodenMin goa ängel från Papermazeoch här ännu en gång .... visst är hon ljuvlig?


... och snart är det Halloween och vad passar bättre än Stämpelbodens stämplar?
Ett kort till en kommande 50 åring som ska bli bjuden på Whiskeyresa:
... och ett par blomsterkort "bara för att" :-)Kram
/Stamparina

RAK - julkort och Gäddor!

För det första - jag har fått en award! Tack Linda för den!
Det är alltid roligt att veta att folk kommer in och läser, kommenterar och dessutom uppskattar det jag gör! :-)
Så här ser den fina awarden ut :-)

Istället för att dela ut den vidare till andra bloggare, så ska jag äntligen starta min uppfinning - RAK-lådan. Jag har skurit en massa smålappar och skrivit namn på dem som jag sedan lagt i lådan. Det är namnen på människor i pysselvärlden som jag på ett eller annat sätt känner och som jag tycker mycket om.

Jag började stämpla 1995 och sedan dess har jag gjort en faslig massa kort. Många av dessa kort har jag i lådor ... och ja, varför ligger de där? De har tydligen inte varit för fula för att kastas och vad ska jag med dem till? En del kort är självklart extra speciella för mig, alltså jag vill spara dem som minne ... men de andra??? :-)

Så jag bestämde mig för att göra denna RAK-låda. Random Act of Kindness! Det betyder alltså att man skickar något till en person för att göra den glad, och i detta fallet betyder det också att du betyder något för mig! Det finns så många som har inspirerat mig, gjort mig glad på ett eller annat sätt, eller så uppskattar jag personen för att den är speciell, är sig själv och inte försöker att vara som alla andra inom pysselvärlden. (jag låter kanske som IDOL-juryn???) :-D

En hel del lappar är det, så det dröjer säkert länge innan lådan är tom och det kanske den aldrig blir, för hela tiden träffar man ju nya underbara människor.

Caroline har dragit det första namnet och jag ska skicka ett kort ... Observera nu, att korten är inga mästerverk, fniss. Det viktigaste med denna idé är att glädja och överraska!

Jag har börjat på årets julkort! Tänkte ta en smidig och enkel variant i år, men nu kan jag inte bestämma mig för
hur jag ska göra, alternativen är:Kartong under bilden? man får fram den vita kärnan ifall man sandpapprar på det!


Stämplat klotter eller swirls under bilden?


Mönstrat papper under bilden?

Inga dekorationer vill ja ha, vad tycker ni???


Till sist, min goa 17 åring har tagit några gäddor i sommar! Den här dagen var
riktigt lyckad för honom. Det är sällan jag får ta kort på honom, men kors i taket
- här bad han om det själv. Det är väl det som är så UNIKT med den här bilden.
Nä, självklart är han också unik :-)

Ha det så bra alla och välkomna tillbaka och kika in :-)

PS: Glöm inte att fundera på min utmaning som jag har i bloggen:

http://rubberstamps.blogg.se/

Kram
/Stamparina