Jag är inne i ett ...

....scrapstim! Det är så roligt att scrappa och pyssla! Idag fick jag nya papper som jag beställt från Stellas. Tack för bra service och fina produkter. :-) Jag måste passa på att njuta idag, för i helgen jobbar jag och på jobbet går det magsjuka :-( ... suck, inte det också. Veckan med Carolines vattkoppor har varit ganska tuff, hon står inte ut mer säger hon! När jag lagt in dessa LO ska jag pyssla vidare. Ikväll ska jag också bjuda gubben på en stor fin smörgåsbakelse!

Kram Carina

image39

Välkommen hem till oss! Detta foto visar väl inte det värsta kaoset, detta är bara en vanlig vardag utan att 3-4 kompisar hälsar på. En vacker dag så finns där inga tonårsskor - jag tror faktiskt att man kommer sakna dem?

image40

Mina härliga ljus och ljusstakar från Partylite. Här har jag Hallon & Timjan tema :-)
Mmmmm va det doftar gott!

image41

Ännu fler trevliga foton från Bökås. Jag ska snart göra årstiden VÅR med Caroline och hennes kompis, sedan har vi bara sommaren kvar :-)

image42

Jag och Caroline sitter ute på altanen och pysslar! Hon blir bara bättre och bättre på att färglägga, så snart klår hon väl sin lilla mamma :-)

Kram CarinaNu har de kommit ...

... vattkopporna på tösen! Ja, jag vet vad ni tänker! :-DD
Nu kan jag börja använda mina fina prickiga papper till scrap!
Men innan jag gör det ska jag ta hand om min prickis
här hemma.

Kram
/Carina

Vår på torget


image36


I helgen har det varit ett underbart vårväder :-) Jag har rensat lite i min kryddgård, studsat, suttit ute och läst, gottat mig på altanen, hängt tvätten på tork utomhus, men nu är det kallt igen - idag regnar och blåser det. Längtar så tillbaka till värmen och att min envisa hosta ska gå över.
Jag och Caroline gick ner till torget och tog kort på de blommande japanska äppel? körsbärs? träden. Visst är det härligt med vår?
Kram Carina


image38

HOPP HOPP HOPP

Lite hopp bilder så här i vår värmen

image33


image34


Kram Carina

Pysslat ännu mer och varit på scapmara

I måndags var jag på scarp och stämpelmara på Stämpelboden i Alingsås. Åh va roligt det var, vill gärna åka på något liknande snart igen!!! Jag fick ett kort och en LO färdig - två halvfärdiga Lo fixade jag till hemma. Nu är jag sjuk och är hemma från jobbet - en riktig sjukstuga är det här, det är bara gubben som är pigg och kry.


image26

Detta är layouten som jag gjorde klar på Stämpelboden. Jag hade ljusparty för ett tag sedan och var bara tvungen att ta ett kort på det vackra ljusbordet.image27

.... och detta kort blev också klart. Det ingick i en tävling där jag kom tvåa och jag fick en Xyron. Hurra, va kul och bra.


Visar lite mer som jag har pysslat ihop de senaste dagarna :-)
image28


image29


image30


image31


image32

Kram Carina


Mycket nytt scrappat

Man ger inte bara andra inspiration när man håller kurs, man blir också väldigt inspirerad själv. Vi har så trevligt på kursen och jag hoppas att alla trivs bra!!!

Alla dessa Layouter har jag fotat så de blev lite snea och konstiga i färgerna.

image17

En LO till mitt BOM album (8*8)


image18

Caroline fyller 7 år och får ett stort legobygge :-)


image19

Sid har rivit ner ett helt paket Cheerios och jag fick sopa
hela golvet när jag steg upp på morgonen ... jääääsp


image20

Caroline ska på maskerad och ha valt att klä ut sig till Cowgirl.


image21

Mattias har precis piercat sig ....


image22

Carolines 7 års kalas där alla var små fina prinsessor.


image23

Två små fina skogsmullar :-)


Kram Carina