Underbar vår

Vilket härligt väder :-) njuuuuter verkligen av det! Idag har jag varit ute och fotat lite som jag ska scrappa sedan. KRAM /Carina

image13

image14

image16Jag har doodlat!

Jag trodde inte jag vågade, men det gjorde jag till slut! :-) Kartongen är Bazzill, penna Zig Millennium 01, färg distress Tea Dye och Worm Lipstick, men behövdes det inte.
Nu ska jag försöka trappa ner scrappandet fram till måndag då scrappakursen börjar. Jag behöver plocka ihop startpaket och annat smått och gott som kan tänkas behövas, men först ska jag jobba ett par nätter och då kanske jag hinner fundera en del på detta projekt.
Kram Carina

Kram Carinaimage12

Lite nytt i veckan

LO-na är från Stormen Per då vi hade strömlöst, Jag och Caroline i Bökås och Caroline när vi målar om hennes rum - den layouten är liftat (Jenny Sandberg)


image9
När jag gjorde den här var det inte meningen att den skulle bli snygg, vacker eller proffsig. Tyckte det var kul att experimentera med lite med foto och färger.

image10
Det här var en typsik LO som jag ändrade på flera gånger, till slut fick den bli som den blev- utan vidare dekorationer!


image11


Chihuahua

image7

Detta är ett kort som min kollega beställt. Hon ska hämta sin nya lilla vovve snart - visst är han SÖT.
Kram Carina

Scrapkurs

Nu börjar det dra ihop sig. Den 26 mars startar jag och min goda granne en scrapbooking kurs. Vi har bara två anmälda, men vi erkänner att vi var lite sent ute med lapparna. Till hösten fortsätter kursen i Sävsjö med förhoppningsvis fler deltagare. Det är lite nervöst men superkul! Det positiva med få anmälda är förstås att de kan lära sig fler saker på kortare tid. Vi är ju trots allt 4 tillsammans, så trevligt kan vi ha ändå :-)
Hoppas att jag hinner scrappa en LO ikväll, först måste jag till Alvesta med sonen min - han ska pierca sig i ögonbrynet :-/
KRAM Carina

Scrappat mera ...

Nu har jag köpt ett ambum till dotterns på Panduro och idag har hon gjort fem enkla layouter. Det är väldigt kul att pyssla ihop med henne. Jag har haft en bra scrap-dag också och här är reslutaten ...

image3

Roger fyller 40, det firas på Sandsjöbaden med go planka.

image4

En av höstens bilder från Bökås

image5

Vår fina syssling, Stefans och Åsas lilla Sonja

image6

Första frukosten innan första skoldagen/ förskoleklass

Store Mosse, fågelskådning ...


image3

Inte för att vi var där under högsesång, inte för att vi såg så många fåglar, men det var en jätte trevlig utflykt. Det främsta orsaken att vi var där, var brorsans fotoutställning (fjärilar)
/Carina

Nu är jag tillbaka på denna Blogg

De andra bloggen krånglar för mig, så nu är jag tillbaka tills allt ordnar upp sig. Den här bloggen är endast för mitt pysslande, både scrapp och kortmakeri :-)

Välkomna tillbaka!

Kram
/Carina